Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Dark Tower
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Dark Tower
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Filmul de acțiune The Dark Tower, realizat după seria de romane best-seller cu același titlu scrisă de Stephen King, surprinde lupta eternă dintre Bine și Rău, văzută prin ochiii lui Lucas Hanson (Nicholas Hamilton), un băiat care poate păși în lumea de dincolo de noi. 
În această dimensiune paralelă, Lucas întâlnește Turnul Întunecat, o construcție cu puterea de a proteja toate lumile de întuneric, de care depinde soarta întregului Univers. Dacă turnul se prăbușește, forțele Iadului se vor dezlănțui pe Pământ, iar omenirea va fi distrusă.
În vreme ce Man in Black (Matthew McConaughey) vrea să dărâme turnul, Roland Deschain (Idris Elba) decide să poarte bătălia decisivă pe Pământ. Fiind ultimul cavaler al Ordinului Pistolarilor – cei care au jurat cu milenii în urmă că vor porteja turnul, numai Roland poate salva lumea noastră și ceea ce a mai rămas din lumea lui. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost