Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Dark Tower
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Dark Tower
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Filmul de acțiune The Dark Tower, realizat după seria de romane best-seller cu același titlu scrisă de Stephen King, surprinde lupta eternă dintre Bine și Rău, văzută prin ochiii lui Lucas Hanson (Nicholas Hamilton), un băiat care poate păși în lumea de dincolo de noi. 
În această dimensiune paralelă, Lucas întâlnește Turnul Întunecat, o construcție cu puterea de a proteja toate lumile de întuneric, de care depinde soarta întregului Univers. Dacă turnul se prăbușește, forțele Iadului se vor dezlănțui pe Pământ, iar omenirea va fi distrusă.
În vreme ce Man in Black (Matthew McConaughey) vrea să dărâme turnul, Roland Deschain (Idris Elba) decide să poarte bătălia decisivă pe Pământ. Fiind ultimul cavaler al Ordinului Pistolarilor – cei care au jurat cu milenii în urmă că vor porteja turnul, numai Roland poate salva lumea noastră și ceea ce a mai rămas din lumea lui. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost