Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Commuter
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Commuter
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

The Commuter (tradus pentru cinematografele românești ca „Pasager în trenul terorii”) îl are ca personaj central pe comis-voiajorul Michael (Liam Neeson), care face zilnic naveta cu trenul. Rutina drumului obișnuit al agentul de vânzări se transformă însă brusc într-o aventură periculoasă, după ce un necunoscut îl acostează pentru a dezvălui identitatea secretă a unui pasager care călătorea ascuns în acel tren. Totul se desfășoară contracronometru, pentru că misterul trebuie rezolvat până ce vor ajunge la ultima stație de pe traseu, iar timpul trece rapid, cu momente tensionate în care toate personajele se află în pericol mortal.
În regia lui Jaume Collet-Serra și avându-i în distribuție pe Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson și Sam Neill, „Pasager în trenul terorii” este un thriller ce oferă cinefililor iubitori ai genului peste aproape două ore intense de mister, dramă și crimă.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost