Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Planeta Maimuţelor: Războiul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Planeta Maimuţelor: Războiul
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Într-o lume în care oamenii coexistă cu o specie de primate evoluate, dotate cu inteligență superioară, nu se poate trăi prea mult timp în pace. Un colonel (Woody Harrelson) cu ambiții expansioniste trece peste orice pentru a stârni un război teribil între omenire și semenii ei mai sălbatici, iar pierderile de vieți sunt imense. După o luptă cumplită cu sine însuși, Caesar (Andy Serkis) este nevoit să ia decizii extraordinare și să-și răzbune neamul. Confruntarea finală dintre el și colonel este epică, iar rezultatul va schimba fața lumii și soarta celor două specii de pe Planeta Maimuțelor.
Producție Twentieth Century Fox, War for the Planet of the Apes este regizat de Matt Reeves și îi are în distribuție pe Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn și Ty Olsson. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost