Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Loving Pablo
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Loving Pablo
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În Loving Pablo, o poveste inspirată de evenimente reale, o faimoasă jurnalistă începe o legătură de dragoste cu cel mai puternic traficant de droguri din lume. 
Virginia Vallejo (Penelope Cruz) este prezentatoare de știri în Columbia, la începutul anilor '80. În cadrul unei petreceri ținute la vila lui Pablo Escobar (Javier Bardem), jurnalista ajunge să-l cunoască chiar pe temutul traficant de droguri. Curând, cei doi încep o legătură de dragoste pasională, pentru care jurnalista ar putea plăti cu viața.
Sedusă de farmecul și de ideile lui Escobar, Virginia decide să nu pună prea mult preț pe modul în care iubitul ei își câștigă banii, spunându-și că tot ceea ce contează este grija pe care cartelul de droguri le-o poartă săracilor din Medellin. Însă lucrurile iau o turnură neașteptată, pe măsură ce jurnalista începe să înțeleagă mai bine cum funcționează cu adevărat imperiul construit de Escobar, în vreme ce SUA solicită extrădarea amantului ei din Columbia.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost