Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Logan Lucky
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Logan Lucky
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În comedia regizată de Steven Soderbergh (Ocean's Eleven - 2001, Ocean's Twelve - 2004, Ocean's Thirteen - 2007), trei frați neîmpliniți în viață încearcă să-și schimbe norocul.
Frații Jimmy (Channing Tatum), Clyde (Adam Driver) și Mellie (Riley Keough) sunt convinși că familia lor este blestemată. După nenumărate eșecuri care par să li se întâmple numai lor, frații Logan îl cooptează pe pușcăriașul Joe Bang (Daniel Craig) și pe frații acestuia, pentru a jefui împreună cea mai mare cursă NASCAR din Carolina de Nord.
Știind că paza va fi slabă în ziua cursei, hoții taie electricitatea, forțând organizatorii să primească numai bani lichizi. Iar Joe Bang, expert în demolări, improvizează o explozie care le asigură accesul la bani. Acum nu le mai rămâne decât să scape de suspiciunile FBI-ului și să-și ducă planul incredibil până la capăt.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost