Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Dalida
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Dalida
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Yolanda Cristina Gigliotti (cunoscută cu numele de scenă „Dalida”), a fost o cântăreață și actriță de origine italiană născută la Cairo, în Egipt, și care a dobâdit mai târziu cetățenia franceză. Dalida a devenit celebră în anii '50; a jucat în filmul premiat „La Sixième Jour” („A șasea zi”), al lui Youssef Chahine, și a fost prima cântăreață care a câștigat un disc de diamant. După ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume, în plină ascensiune a carierei artistice, Dalida s-a sinucis la Paris, în 1987.
Pe cei care știu cine este Dalida, acest film biografic îi va ajuta să înțeleagă mai bine personalitatea fascinantei femei, iar pe cei care nu au auzit încă de ea, vizionarea filmului îi poate face curioși să afle mai mult despre una dintre vedetele cu destin artistic extraordinar și final tragic. Ecranizarea regizată de Lisa Azuelos este un film extraordinar, plin de emoție și veridic, iar protagoniștii sunt Sveva Alviti (Dalida) și Riccardo Scamarcio (Orlando). 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost