Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Atomic Blonde
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Atomic Blonde
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Thrillerul Atomic Blonde surprinde atmosfera periculoasă a Berlinului la finalul Războiului Rece, cu puțin timp înainte de prăbușirea Zidului. Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este trimisă în spatele Cortinei de Fier ca să investigheze circumstanțele suspecte în care a murit un spion, și să recupereze lista agenților dubli activi în Berlin.
Dispusă să facă orice pentru a rămâne în viață și pentru a-și îndeplini cu succes misiunea, frumoasa Lorraine se aliază cu persoana ei de contact, David Percival (James McAvoy), un spion deja infiltrat în societatea comunistă a Germaniei de Est, despre care nu se știe dacă a fost compromis. De-a lungul scenelor intense de luptă și a urmăririlor spectaculoase, jocul riscant al spionilor o aduce pe Lorraine față-n față cu cei care vânează agenți MI6 în Berlin și care încearcă să o ucidă.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost