Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Atomic Blonde
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Atomic Blonde
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Thrillerul Atomic Blonde surprinde atmosfera periculoasă a Berlinului la finalul Războiului Rece, cu puțin timp înainte de prăbușirea Zidului. Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este trimisă în spatele Cortinei de Fier ca să investigheze circumstanțele suspecte în care a murit un spion, și să recupereze lista agenților dubli activi în Berlin.
Dispusă să facă orice pentru a rămâne în viață și pentru a-și îndeplini cu succes misiunea, frumoasa Lorraine se aliază cu persoana ei de contact, David Percival (James McAvoy), un spion deja infiltrat în societatea comunistă a Germaniei de Est, despre care nu se știe dacă a fost compromis. De-a lungul scenelor intense de luptă și a urmăririlor spectaculoase, jocul riscant al spionilor o aduce pe Lorraine față-n față cu cei care vânează agenți MI6 în Berlin și care încearcă să o ucidă.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost