Monica Bercea, soția regretatului doctor Gheorghe Bercea, noul manager al Spitalului Municipal Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monica Bercea, soția regretatului doctor Gheorghe Bercea, noul manager al Spitalului Municipal Adjud
Monica Bercea, soția regretatului doctor Gheorghe Bercea, noul manager al Spitalului Municipal Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    Monica Bercea, soția regretatului doctor Gheorghe Bercea, cel care a fost timp de 18 ani managerul Spitalului Municipal Adjud, este, din data de 11 aprilie a acestui an, noul manager al unității spitalicești, înlocuindu-l în această funcție pe medicul ortoped Ciprian Bârgu. Dr. Ciprian Bârgu a ales să renunțe la funcția de manager pe care a ocupat-o în ultimii ani, pentru a-și putea dedica tot timpul și atenția pacienților săi.
     La finele anului 2016, doctorul Gheorghe Bercea s-a stins din viață la Spitalul din Adjud, pe care l-a condus timp de 18 ani, până în februarie 2015, când și-a dat demisia din cauza unor probleme de sănătate. Medicul Gheorghe Bercea a fost și director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea.
    De profesie economist, Monica Bercea dorește să transmită mai departe principiile dobândite de la soțul său și să restructureze unitatea spitalicească, pe care acesta a condus-o cu devotament. „A contat extraordinar de mult faptul că soțul meu își dorea ca eu să fiu aici. În ultima perioadă soțului meu i se părea că acest post îi vine mănușă. El m-a pregătit pe mine și ar fi dorit ca eu să fiu aici. Din cauza lui am făcut acea școală de management, cu el am fost peste tot. El m-a înscris la școală. Au fost trei luni în care am mers împreună ca să facem acea școală. Și-a dorit-o extraordinar de mult și ăsta a fost motivul pentru care am acceptat să transmit și eu mai departe ceea ce soțul meu a reușit să-mi transmită mie în perioada în care am fost lângă el. Ăsta a fost primul meu gând când am acceptat postul de manager. Consider că este obligatorie o anumită restructurare în ceea ce privește aranjamentul numărului de paturi pe compartimente și secții, pentru că sunt anumite compartimente și secții care ar putea cu un număr mai mic de paturi să facă ceea ce fac și acum și sunt alte compartimente care pot să facă mult mai mult, dar nu au numărul de paturi. Asta este ceea ce voi încerca să fac în perioada următoare”, a spus Monica Bercea.
    Spitalul Municipal Adjud, la fel ca toate unitățile spitalicești din județ, duce lipsă de doctori, în mai toate secțiile și compartimentele. „La momentul de față avem un rezident care ar trebui să vină la noi pentru Compartimentul de Chirurgie Estetică și Plastică. Este nevoie de medici și pe Interne, pe O.G, pe ATI. Poate acum, cu această mărire de salariu, știind că sunt plătiți ca-n spitalele mari, se vor gândi mai bine înainte de a pleca din spitalele noaste”, a mai spus managerul Spitalului Municipal Adjud.
    Monica Bercea face echipă la conducerea Spitalului Adjud cu dr. Gabriela Cernescu - medic specialist pediatru și cu Oana Munteanu - director economic.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost