Modificări la unele formulare fiscale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Modificări la unele formulare fiscale
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Fiscul a actualizat formularea referitoare la declarațiile privind obligațiile care trebuie plătite la bugetul de stat. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea a arătat că, potrivit Codului Fiscal, plătitorii de venituri din drepturi de proprietate intelectuală, din arendă sau din asocieri cu persoane juridice au obligaţia reţinerii contribuţiei de asigurări sociale şi a depunerii Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate, respectiv formularul 112, şi a dispozitiilor referitoare la deducerea din impozitul datorat pe veniturile microîntreprinderilor a cheltuielilor cu sponsorizarea pentru susţinerea entităților nonprofit şi a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditaţi cu cel puţin un serviciu social licenţiat.
„Formularul 100 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat” a fost modificat prin introducerea unui rând distinct „Suma deductibilă” la Secțiunea I - Impozite şi taxe care se plătesc în contul unic, pentru evidenţierea sumelor reprezentând cheltuieli cu sponsorizări deductibile din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor şi a unei secţiuni care va cuprinde informaţii necesare evidenţierii sumelor scutite reprezentând impozit pe profit şi impozit pe veniturile microîntreprinderii. Din Nomenclatorul privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, anexă la formularul 100 au fost eliminate poziţiile pentru declararea impozitului reţinut la sursă pe veniturile realizate de persoanele fizice din drepturi de proprietate intelectuală, din arendarea bunurilor agricole sau în cadrul unei asocieri fără personalitate juridică”, precizează AJFP Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost