MOARTEA unei rude, invocată de un tânăr care a tâlhărit angajata unei firme de pompe funebre
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
MOARTEA unei rude, invocată de un tânăr care a tâlhărit angajata unei firme de pompe funebre
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un tânăr de 27 de ani, din oraşul Odobeşti, va fi judecat la Judecătoria Focşani într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, fapta fiind comisă în ziua de 8 ianuarie a.c.
    Tânărul a ieşit din puşcărie pe 12 decembrie 2017, fiind liberat condiţionat. În ziua de 8 ianuarie a.c, el a ajuns de la Odobeşti la Focşani, cu un microbuz. A venit în municipiu cu scopul de a-şi lua nişte haine, având la el suma de 75 de lei. Când a ajuns în Focşani, tânărul s-a oprit la un bar şi a consumat alcool, cheltuind 30 de lei din banii pe care îi avea la el. Pentru că ce-i rămăsese nu-i prea mai ajungea de nimic, s-a gândit că poate face rost de ceva bani furând.
    A luat-o la pas prin municipiu, iar în momentul în care a ajuns în zona unui hipermarket de pe strada Brăilei a intrat într-un magazin de pompe funebre sub pretextul că vrea să cumpere diferite obiecte pentru o rudă decedată. În magazin, tânărul a intrat în discuţie cu vânzătoarea, solicitându-i acesteia în mod fictiv diferite articole. În timpul discuţiilor purtate cu vânzătoarea, tânărul a observat că pe birou era o sumă de bani. Profitând de faptul că persoana vătămată scria o panglică ataşată unei coroane, inculpatul s-a dus către biroul pe care erau banii, moment în care a şi împins-o pe femeie. A luat banii şi în timp ce se pregătea să iasă din magazin a împins-o din nou pe persoana vătămată, care a încercat să-l oprească.
A reuşit să iasă din magazin şi s-a dus direct la microbuz, cu care a plecat către Odobeşti. Ajuns aici, tânărul s-a pus pe cumpărături, cheltuind toţi banii. Nu s-a bucurat prea mult de ce şi-a cumpărat, pentru că a fost identificat de poliţişti şi luat la audieri. Apoi, el a fost arestat preventiv. Femeia tâlhărită se constituie parte civilă în dosar cu suma de 500 lei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost