Minoră din Adjud şantajată de fostul iubit cu ajutorul unei tinere! Cei doi au postat imagini indecente cu minora
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Minoră din Adjud şantajată de fostul iubit cu ajutorul unei tinere! Cei doi au postat imagini indecente cu minora
Minoră din Adjud şantajată de fostul iubit cu ajutorul unei tinere! Cei doi au postat imagini indecente cu minora
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O tânără de 20 de ani, din Adjud, şi amicul ei, de aceeaşi vârstă, din comuna Urecheşti, judeţul Bacău, sunt cercetaţi de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii de la DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă şi şantaj. Cei doi ar fi postat pe un cont fals de socializare imagini indecente, în poziţii explicite, cu o minoră. Potrivit informaţiilor primite de la poliţişti, dar şi de la procurorul de caz, împotriva tinerei de 20 de ani, din Adjud, a fost luată măsura controlului judiciar.
Ieri, la domiciliile celor doi, respectiv al fetei din Adjud şi al tânărului din Urecheşti - Bacău, au fost făcute percheziţii. Anchetatorii au căutat probe pentru documentarea activităţii infracţionale. Conform primelor informaţii, tânărul ar fi avut o relaţie cu o fată din Adjud, victimă în acest caz. La un moment dat, cei doi s-au despărţit, situaţie care nu a fost pe placul băiatului. Nemulţumit că fata, care este minoră, nu mai vrea să se împace cu el, s-a gândit să se răzbune pe ea, mai ales că avea şi cu ce, el fiind în posesia unor poze indecente cu minora. Tânărul a apelat la ajutorul fetei de 20 de ani, iar aceasta a creat contul fals pe rețeaua de socializare, unde a postat câteva imagini cu victima, imagini pe care le primise de la băiat. Apoi, tânăra i-a pus la dispoziţie băiatului datele contului, iar el a continuat să publice imagini indecente cu minora.
Victima a fost şantajată o perioadă destul de mare de timp, cel puţin un an, după cum ne-au spus surse oficiale. După percheziţiile făcute ieri, fata de 20 de ani, din Adjud, a ajuns la audieri. A plecat acasă, dar nu înainte de a fi informată că se află sub control judiciar şi că are de respectat o serie de reguli. În ceea ce-l priveşte pe băiatul din Bacău, el nu a fost găsit acasă.
    Nu este pentru prima dată când politiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT anchetează astfel de cazuri. În luna mai a anului trecut, un tânăr a fost condamnat pentru comiterea aceluiași gen de faptă. Mai mult, instanţa l-a obligat să-i plătească victimei şi o sumă de bani, daune morale.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost