Ministrul Justiției Tudorel Toader, în vizită la Tribunalul Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ministrul Justiției Tudorel Toader, în vizită la Tribunalul Vrancea
Ministrul Justiției Tudorel Toader, în vizită la Tribunalul Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost ieri la Tribunalul Vrancea. Vizita a avut loc ieri după-amiază și a fost una foarte scurtă. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Vrancea, Carmen Danțiș, ne-a confirmat informația și ne-a spus că a fost vorba de o vizită neoficială.
    Ministrul Tudorel Toader i-a vizitat pe magistrații de la Tribunalul Vrancea după ce a efectuat o vizită, în cursul aceleiași zile, la Penitenciarul Vaslui. Ministrul a ajuns la Vaslui după ce o parte din angajații Penitenciarului Vaslui au „amenințat” că nu vor mai merge la serviciu, din cauza numărului mare de ore suplimentare pe care le-au acumulat și care nu le-au fost plătite.
    Conform presei din Vaslui, după câteva minute de discuții purtate cu angajații penitenciarului din județ, ministrul ar fi spus că va găsi soluții pentru a scoate la concurs aproximativ 1000 de posturi, dar și că va pune la punct actul normativ prin care orele suplimentare să le fie plătite la zi. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost