Ministrul Justiției despre legea brățărilor electronice: Cine o adoptă trebuie să arate sursa de finanțare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ministrul Justiției despre legea brățărilor electronice: Cine o adoptă trebuie să arate sursa de finanțare
Ministrul Justiției despre legea brățărilor electronice: Cine o adoptă trebuie să arate sursa de finanțare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Dacă va adopta o lege privind introducerea supravegherii prin brățări electronice, legiuitorul va trebui să indice și sursa de finanțare, a afirmat, miercuri, ministrul Justiției, Tudorel Toader. "Orice act normativ, orice lege, în general, adoptată trebuie să răspundă, să îndeplinească mai multe cerințe, iar cel care adoptă actul normativ trebuie să arate, să asigure sursa de finanțare. Prin urmare, răspunsul este următorul: în condițiile în care legiuitorul, decidentul adoptă o lege privind supravegherea electronică, în mod concomitent, automat, asigură și resursele financiare. Altcumva, ar adopta o lege care ar fi neconstituțională", a spus ministrul Justiției, în cadrul unei conferințe de presă.
Referitor la costul concret al implementării noului sistem, oficialul a precizat că prețul va depinde de condițiile în care se va face achiziția. "Prețurile se schimbă de la un an la altul. Condițiile de achiziție pot fi diferite, încât noi vorbim de principiu, de soluție legislativă, de măsura sau una din măsuri în vederea rezolvării problemei, iar prețul concret va fi stabilit de către comisiile care vor achiziționa, care vor asigura sistemul, comisie din care, cu siguranță, eu nu voi face parte, pentru că niciodată nu am făcut parte din nicio comisie de achiziții", a precizat Tudorel Toader.
Ministrul Justiției a anunțat, miercuri, că printre măsurile avute în vedere pentru rezolvarea problemelor din penitenciare se află și supravegherea prin brățara electronică, după un model aplicat în Georgia.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost