Minifotbal – Sanorom a câștigat ultimul joc din grupa de turneu final, dar s-a oprit!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Minifotbal – Sanorom a câștigat ultimul joc din grupa de turneu final, dar s-a oprit!
Minifotbal – Sanorom a câștigat ultimul joc din grupa de turneu final, dar s-a oprit!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi


Vicecampioana Ligii AutoVip și campioana Regiunii Nord-Est, Sanorom Bolotești, și-a încheiat evoluția la turneul final al Campionatului Național cu victoria din ultima partidă din grupă, cea cu Sporting Brad. Jucătorii antrenați de Marian Covaci au câștigat cu 3-2 prin golurile lui Răzvan Crăciun, Ionuț Manu și Marian Covaci. În afara golului, Covaci a fost de serviciu cu asisturile la celelalte două goluri ale echipei sale.
Vrâncenii au câștigat, dar cele trei puncte primite nu le-au permis urcarea în etapa următoare a turneului! Ei rămân, însă, cu aprecierile colegelor de grupă și cu satisfacția de a fi fost o echipă frumoasă, care a construit mult și și-a creat o sumedenie de situații de gol în toate cele patru meciuri! Au ratat, însă foarte mult, aceasta fiind și principala cauză pentru care nu au cîștigat partidele în care le-au fost superiori adversarilor!
Vineri, după victoria din meciul cu Sporting Brad, antrenorul Marian Covaci mi-a declarat: ”În grupa noastră ar fi trebuit să avem 12 puncte, dacă am judeca după modul în cara am jucat pentru că am fost peste toate echipele. Tinerețea jucătorilor, lipsa lor de experiență în turnee de acest nivel, ne-a făcut să nu gestionăm corect avantajul de scor pe care l-am avut în trei dintre cele patru meciuri! Evoluția noastră ne-a dat o foarte mare încredere în perspectiva Ligii Campionilor, care va fi în Slovenia. Am văzut la lucru cele mai bune chipe din țară și afirm cu toată convingerea că nu le suntem inferiori! Felicit pe toți băieții, care au jucat cât au putut de bine. Acum ne vom pregăti pentru Liga Campionilor, unde sper să se transforme în noroc ghinionul pe care l-am avut la finalizare în turneul de la Bacău!”    
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost