Minifotbal – ”Cupa Firmelor Stan Gheorghiu” va avea sâmbătă etapa a patra!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Minifotbal – ”Cupa Firmelor Stan Gheorghiu” va avea sâmbătă etapa a patra!
Minifotbal – ”Cupa Firmelor Stan Gheorghiu” va avea sâmbătă etapa a patra!
Derbiul zilei dintre Zandeea Trade Sanorom Bolotești – Green Garden va începe la ora 17.45
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    ”Cupa Vrancei Stan Gheorghiu” la minifotbal a ajuns la etapa a patra, ale cărei jocuri se vor disputa sâmbătă, 13 ianuarie.
    În grupa A, de la ora 14,00, Grafit Décor va întâlni Tractorul Nănești iar de la ora 15,15, se vor întâlni Atletico Textila și Progresul. Lăutarii vor sta.
    În grupa B, de la ora 16,30, va începe partida dintre Steaua și Flacăra Urechești, iar de la ora 17,45, se vor afla față în față Zandeea Trade Sanorom Bolotești și Green Garden Odobești.
    Ultimul meci al zilei, între două formații care au șanse consistente pentru intarea în semifinale va fi un veritabil derbi în care vor evolua fotbaliști de foarte bună calitate! Și care fac mereu spectacole fotbalistice reușite.    

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost