Minifotbal – ”Cupa Adi Olteanu” pentru old boys reîncepe duminică!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Minifotbal – ”Cupa Adi Olteanu” pentru old boys reîncepe duminică!
Minifotbal – ”Cupa Adi Olteanu” pentru old boys reîncepe duminică!
În competiție s-a înscris și nou înființata echipă a Forestei Gugești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cupa ”Adi Olteanu” la minifotbal pentru old boys, care a fost în vacanța de sărbători, reintră în circuitul competițional duminică, 14 ianuarie, când sunt programate jocurile: ora 14,00, Poliția – Foresta Gugești; ora 15,15, GS Mobile – Vrancea Media; 16,30, Finanțe – Prietenii lui Adi; 17,45, Soveja – Doctor GSM.
În Cupă a venit o nouă competitoare: Foresta Gugești. Organizatorul competiției, Jan Olteanu, mi-a spus că un grup de foști fotbaliști ai Gugeștiului, între care Vali Sava, Fane Babalâc, Mitică Oprea, Săndel Vasile – Careca senior, s-au constituit într-o echipă căreia i-au dat vechea denumire, Foresta și au solicitat înscrierea în Cupa, iar celelalte formații au fost de acord. Foresta va debuta duminică, în compania Poliției, urmând ca restanța din prima etapă, cu Vrancea Media, să o joace la o dată pe care cele două formații o vor conveni. Cum la Gugești au jucat mereu fotbaliști foarte buni, este de așteptat ca revenirea pe teren a lui Fane Babalâc și a colegilor săi să fie o plăcută surpriză! 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost