Micuța focșăneancă Sofia Ciobanu va participa la un festival din Sankt Petersburg
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Micuța focșăneancă Sofia Ciobanu va participa la un festival din Sankt Petersburg
Micuța focșăneancă Sofia Ciobanu va participa la un festival din Sankt Petersburg
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu va participa la Festivalul Internațional „Little Stars“, ediția a-XIII-a, care va avea loc la Sankt Petersburg, Federația Rusă. Festivalul are loc în perioada 19-24 martie și este unul din cele mai apreciate festivaluri de gen din Rusia. Alături de Sofia Maria Ciobanu va mai participa la acest eveniment și tânăra focșăneancă Mayra Vrabie, ambele artiste fiind îndrumate de profesoara Aurelia Vaida și Școala Via Music. La acest festival vor  participa 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani din 19 țări, printre care se află  Finlanda, Suedia, Italia, Bulgaria, Rusia, România, Moldova, dar și țări din fosta URSS! Atât Sofia Maria Ciobanu cât și Mayra Vrabie vor participa la secțiunea individual, dar și la secțiunea grupuri!
    De reținut că micuța focșăneancă Sofia Maria Ciobanu este deținătoarea a zeci de trofee obținute la concursuri naționale și internaționale. Sofia a câștigat anul trecut două premii I la Concursul Internațional pentru Copii și al Creativității în Rândul Tinerilor „Slavsya Otechestvo“, ce s-a desfăşurat la Moscova, în Federaţia Rusă. Astfel, ea a obținut premiul I la secțiunea interpretare în limba română și tot premiul I la secțiunea hit-piesă interpretată în limba rusă. Desemnarea Sofiei Ciobanu să reprezinte judeţul Vrancea şi România la Moscova a venit după ce a câştigat Premiul I la Festivalul Internaţional „Delfinul de Aur - Năvodari 2016!“, festival care se desfăşoară anual sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale. Vă reamintim că Sofia Maria Ciobanu a participat și la Marea finală de popularitate a emisiunii concurs pentru tinere talente „Next Star“, difuzată de televiziunea Antena1, ce a avut loc pe data de 5 mai 2016. În finala de popularitate Sofia Maria Ciobanu a cântat în duet cu tânăra şi talentata Nicol Chery. Sofia a devenit cunoscută publicului larg din ţară fiind deţinătoarea mai multor premii obţinute la festivalurile de profil.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost