Metropolitan Opera din New York îl concediază pe dirijorul James Levine
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Metropolitan Opera din New York îl concediază pe dirijorul James Levine
Metropolitan Opera din New York îl concediază pe dirijorul James Levine
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Metropolitan Opera din New York l-a concediat pe dirijorul James Levine după ce o investigaţie a confirmat acuzaţiile de hărţuire sexuală care i s-au adus, a anunţat instituţia luni, potrivit DPA. O investigaţie de peste trei luni a descoperit dovezi credibile de "comportament abuziv şi hărţuitor" atât înainte, cât şi în timpul activităţii sale la Met, se menţionează în comunicatul celebrei opere.
Peste 70 de persoane au fost intervievate în cadrul investigaţiei asupra dirijorului emerit de 74 de ani, care era şi directorul artistic al programului pentru artişti tineri. "Investigaţia a mai descoperit şi dovezi credibile că dl Levine a avut un comportament sexual abuziv şi hărţuitor faţă de artişti vulnerabili în etapele timpurii ale carierelor lor într-un moment în care avea autoritate asupra lor", se mai precizează în textul citat. De aceea ar fi "inadecvat şi imposibil" pentru Levine, care este considerat unul dintre cei mai buni dirijori din SUA, să continue să lucreze pentru Met.
Născut în Ohio în 1943, Levine a lucrat pentru prestigioasa Metropolitan Opera din anii 1970 şi a devenit director muzical în 1975. El a renunţat la o parte din atribuţii în 2016 din motive de sănătate, dar a continuat să lucreze pentru Metropolitan Opera în diverse roluri. El a fost suspendat în decembrie anul trecut, după ce New York Times a făcut publice acuzaţiile de hărţuire împotriva sa.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost