Mențiuni pentru doi elevi vrânceni la Olimpiada Satelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mențiuni pentru doi elevi vrânceni la Olimpiada Satelor
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Doi elevi din Vrancea, care au participat la Olimpiada satelor, au fost recompensați cu mențiuni. Astfel, Andreeaa Lăbunț, elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Barbu Ștefănescu Delavrancea din Năruja, a obținut mențiune la etapa națională a Olimpiadei Satelor, care a avut loc pe 12 mai la Cluj Napoca. Andreea a fost coordonată de Violeta Ciutacu.
La același concurs, tot mențiune a obținut și Gabriel Cosor, elev în clasa V-a la Școala Gimnazială ”Profesor Panaite C.Mazilu” Broșteni. Gabriel a fost îndrumat de profesorul Constantin Fudulică. Lotul național al județului Vrancea a fost însoțit la Cluj de profesorul Rică Zaharia.
Acest concurs este dedicat, așa cum îi spune și numele, elevilor care învață în mediul rural și nu diferă ca grad de dificultate cu nimic față de olimpiada de matematică. Prin apariția acestei olimpiade s-a vrut încurajarea elevilor din mediul rural să participe la cât mai multe competiții.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost