Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui, ce și-a arogat în glumă titlul de "Primă doamnă"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui, ce și-a arogat în glumă titlul de "Primă doamnă"
Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui, ce și-a arogat în glumă titlul de
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, a provocat luni nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție, după ce și-a arogat, în glumă, titlul de "Primă doamnă", relatează AFP și Reuters. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Good Morning America" de pe ABC, Ivana Trump, aflată într-o campanie de promovare a cărții sale "Raising Trump", și-a arogat titlul de "Primă doamnă", într-o glumă care nu a fost bine primită. "Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau cu adevărat să-l sun pentru că Melania este acolo", a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț. "Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?", a adăugat ea râzând.
Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis cu claritate că nu a apreciat gluma. Melaniei Trump "îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA", a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN. "Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese", a adăugat ea.
Nu se știe dacă actualul președinte știe despre acest schimb de replici. El a jucat golf luni cu senatorul republican Lindsey Graham, scrie Reuters. Ivana Trump, în vârstă de 68 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka și Eric. Magnatul imobiliarelor a avut alți doi copii: Tiffany Trump, cu a doua sa soție, actrița Marla Maples, și Barron Trump (care trăiește la Casa Albă), cu Melania Trump.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost