Meghan Markle și-a șters toate conturile de pe reţelele de socializare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Meghan Markle și-a șters toate conturile de pe reţelele de socializare
Meghan Markle și-a șters toate conturile de pe reţelele de socializare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actriţa Meghan Markle, viitoarea soţie a prinţului Harry, s-a conformat unei reguli nescrise a familiei regale britanice şi şi-a şters toate conturile de pe reţelele de socializare, informează rtl.fr. Fanii actriţei din serialul ''Suits'' şi cei care o vor iubi în noul rol de ducesă preferată a Marii Britanii vor fi dezamăgiţi: nu vor mai putea admira fotografii din vacanţe sau citi comentarii politice pe Twitter semnate de preferata lor.
Instagram, Facebook, Twitter, toate conturile au fost dezactivate cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu prinţul Harry fără că vreun scandal să fie cauza acestei bruşte dispariţii din online. Palatul Kensington explică într-un comunicat: ''Meghan Markle este foarte recunoscătoare tuturor celor care i-au urmărit conturile timp de mai mulţi ani pe reţelele de socializare, cu toate acestea nu mai este activă pe aceste conuri de ceva vreme aşa că a decis să le închidă''.
Deşi nu este o mare comentatoare a vieţii politice, a făcut în trecut câteva aprecieri la adresa lui Donald Trump şi a declaraţiilor acestuia ''misogine'', care ''dezbină''. Pe viitor, va trebui să se abţină de la astfel de luări de poziţie din raţiuni protocolare, diplomatice şi constituţionale. Membrii familiei regale încredinţează de obicei sarcina actualizării diferitelor conturi pe reţelele sociale echipei de comunicare. Singura excepţie este prinţul Andrew, ducele de York, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, care îşi permite, din când în când, să posteze pe Twitter semnându-se cu iniţialele ''AY'', potrivit The Independant. Pentru a cunoaşte părerea lui Meghan Markle pe diverse subiecte, cei interesaţi vor trebui să se mulţumească, de acum înainte, cu comunicatele, interviurile şi informaţiile, mai mult sau mai puţin verificate, apărute în presă, notează rtl.fr.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost