Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane de arhiepiscopul de Canterbury (presă)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane de arhiepiscopul de Canterbury (presă)
Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane de arhiepiscopul de Canterbury (presă)
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actriţa americană Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, a fost botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane în cadrul unei ceremonii private ce a fost oficială de arhiepiscopul de Canterbury, potrivit unor articole apărute în presa britanică, informează Press Association. Ceremonia a avut loc în contextul în care actriţa americană se va căsători cu prinţul Harry în luna mai.
Potrivit Daily Mail, ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc la Capela Regală marţi seară, în prezenţa prinţului Harry. Meghan Markle şi prinţul Harry se vor căsători în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor, pe 19 mai. Regina Elisabeta a II-a, bunica prinţului Harry, este conducătorul oficial al Bisericii Anglicane.
Potrivit Daily Mail, suverana britanică nu a participat la evenimentul de marţi seară, însă printre oaspeţii prezenţi la ceremonia religioasă s-a aflat şi prinţul Charles. Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury va conduce şi slujba religioasă ce va avea loc în luna mai cu ocazia căsătoriei prinţului Harry cu Meghan Markle. Acelaşi tabloid britanic afirmă că actriţa Meghan Markle a fost botezată cu apă sfinţită provenind din Râul Iordan, în cadrul ritualului religios de marţi seară. Presa britanică raportase weekendul trecut că Meghan Markle, care era membră a comunităţii protestante şi a urmat cursurile unui liceu catolic, urma să se convertească la Biserica Anglicană în viitorul apropiat.
Mama actriţei americane, Doria Ragland, este protestantă, iar tatăl ei, Thomas Markle, este membru al Bisericii Episcopale americane. Decizia luată de Meghan Markle de a fi botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane înainte de nuntă este considerată un act de respect faţă de credinţa religioasă puternică a reginei Elisabeta a II-a şi faţă de tradiţiile existente în rândul familiei regale britanice. Şi ducesa de Cambridge a fost confirmată în ritul acestei biserici cu puţin timp înainte de nunta ei cu prinţul William. Soţul ei, ducele de Cambridge, viitor rege al Marii Britanii, va deţine după ce va deveni monarh şi titlul de Guvernator Suprem al Bisericii Anglicane.
Un reprezentant al biroului de presă de la Palatul Kensington, contactat de jurnaliştii britanici, nu a dorit să facă niciun comentariu despre ceremonia religioasă de marţi seară.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Sergent major Elisabeta Ungureanu, una dintre inimile neînfricate care a purtat steagul țării în Afganistan
    Femeile-militar din România nu au spus niciodată nu misiunilor de peste hotare. Îmbrăcate în culorile nisipului, specifice uniformei militare, încălțate în bocanci și nedespărțite de armă, la prima sau la a doua misiune, femeile-militar s-au alăturat întotdeauna, fără frică, colegilor lor bărbați în teatrele de operații, iar de multe ori chiar i-au și condus pe aceștia.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost