Medicul de familie Maria Pascu a plecat la cele veşnice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Medicul de familie Maria Pascu a plecat la cele veşnice
Medicul de familie Maria Pascu a plecat la cele veşnice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doctorița Maria Pascu, medic de familie la Râmniceni, comuna Măicănești, a murit sâmbătă seară, la Spitalul Județean Focșani, unde fusese adusă în comă, după ce a fost găsită căzută în casă de către familie. Potrivit primarului comunei Măicănești, Costel Necula, decesul a survenit în jurul orei 22.00. Trupul neînsuflețit al doctoriței a fost adus acasă, în localitatea Râmniceni, în cursul după amiezii de duminică.
Doctorița Maria Pascu avea 66 de ani. Era medic de familie la Râmniceni de peste 30 de ani. În toată cariera sa, doctoriţa şi-a îndeplinit cu dragoste meseria de medic de familie, la dispensarul din comună. Înmormântarea va avea loc marţi, în jurul prânzului. Doctoriţa Maria Pascu îşi va dormi somnul de veci la cimitirul din localitatea Râmniceni.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească.



 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Dumnezeu s-o ierte! A fost o persoan? deosebit? care va fi regretat? de toat? comuna. Cu greu vom g?si un astfel de medic,este o grea pierdere pentru comunitate. Condolean?e familiei!

    DE Gabi Cris, postat pe 25-09-2017, la 08:05

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Intamplari neadevarate











FLASH NEWS NATIONAL












47
8
35
18
26
2

Extragerea noroc:  0633869

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost