Marius A., care a luat parte la tranzacţia de la Buzău, a reuşit să fugă, fiind la un pas de a da cu maşina peste oamenii legii. 
UPDATE 2! Medicul stomatolog focșănean reținut în dosarul de trafic de droguri, a fost ARESTAT
" />
Medic stomatolog din Focșani, ARESTAT într-un dosar de trafic de droguri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Medic stomatolog din Focșani, ARESTAT într-un dosar de trafic de droguri
Medic stomatolog din Focșani, ARESTAT într-un dosar de trafic de droguri
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

Alexandru T.C, un medic stomatolog din Focşani, în vârstă de 30 de ani,  şi alţi doi bărbaţi, unul din Vrancea şi celălalt din Buzău, sunt reţinuţi în acest moment (sâmbătă după-amiază-n.r) într-un dosar de trafic de droguri. Acţiunea a fost declanşată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea sub coordonarea procurorilor DIICOT.
    Potrivit unor surse oficiale, reţinerile s-au făcut în urma mai multor percheziţii efectuate  în Vrancea, la Bucureşti şi Buzău, dar şi în urma unui flagrant. Aceleaşi surse ne-au spus că vrâncenii au mers la Buzău pentru a cumpăra o cantitate de cannabis pentru care urmau să dea la schimb o maşină. Nu s-ar mai fi înţeles cu vânzătorul, aşa că vrâncenii ar fi cumpărat cu bani o cantitate mai mică de droguri. În momentul tranzacţiei s-a organizat şi flagrantul. Tot pe surse am aflat că la un imobil din Buzău unde s-a făcut o percheziţie, s-a descoperit o cultură de cannabis într-o hală. De asemenea, în urma acestei acţiuni s-ar fi cconfiscat şi sume de bani, dar şi maşini.
    La audieri au ajuns mult mai multe persoane şi nu este exclus să mai fie şi alte reţineri. 

UPDATE! Cei trei tineri reţinuţi vor ajunge în această seară la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt Mădălin Dumitru A., din Buzău, considerat şi liderul grupării, medicul vrâncean, Alexandru Theodor C. şi George Bogdan P. 
Potrivit anchetatorilor, cei trei sunt vizaţi de la începutul anului, iar în urma unei percheziţii efectuate la Buzău s-a o găsit o cultură indoor de cannabis, în total aproximativ 700 de plante, dar şi aproape 20 de kilograme de muguri de cannabis. 
  În vizorul anchetatorilor mai sunt şi alte persoane. Printre ele şi Marius A. care a luat parte la tranzacţia de la Buzău, iar în momentul în care politiştii au organizat flagrantul, el a reuşit să fugă, fiind la un pas de a da cu maşina peste oamenii legii. Marius A. a mai avut probleme cu legea pentru aceleaşi fapte, iar o perioadă de timp a fost fugit din ţară. 

UPDATE 2! Medicul stomatolog focșănean reținut în dosarul de trafic de droguri, a fost ARESTAT

 Alexandru Theodor C., medicul stomatolog implicat într-un dosar de trafic de droguri, a fost arestat. Decizia a fost luată sâmbătă seara de judecătorii de la Tribunalul Vrancea. Mandate de arestare s-au emis şi pe numele celorlalţi doi inculpaţi, respectiv Dumitru Mădălin A. şi George Bogdan P. “Admite propunerea. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 zile, de la 29.11.2015 până la 28.12.2015”, a hotărât instanţa. Soluţia nu este definitivă, inculpaţii având posibilitatea să facă apel. 
 Potrivit informaţiilor primite de la procurorii DIICOT, cantitatea de cannabis descoperită la percheziţii, respectiv 15 kilograme de muguri de canabis, care urma să ajungă pe piaţă, este cea mai mare găsită până acum în ţară. Pe lângă asta, anchetatorii au mai găsit într-o comună din Buzău, o cultura indoor de cannabis, fiind vorba de peste 600 de plate pe care tânărul din Buzău, Dumitru Mădălin, le îngrijea ca pe ochii din cap ca să ajungă la maturitate şi să poată vinde alte droguri. 

   


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost