Marți 13, porți deschise la ISU Vrancea şi la subunităţile locale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Marți 13, porți deschise la ISU Vrancea şi la subunităţile locale
Marți 13, porți deschise la ISU Vrancea şi la subunităţile locale
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

MARȚI, 13 FEBRUARIE - ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE ÎN ROMÂNIA
    Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat, începând cu anul 2011, iniţiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de 13 care se suprapune cu ziua de marţi, se organizează „Ziua Informării Preventive”.
    Cu prilejul acestei zile, marți 13 februarie a.c.,  între orele 10.00 și 13.00,  se vor deschide porţile la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea, la sediul inspectoratului, dar şi la subunităţile de intervenţie locale, pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompier, vizualizând şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.
    În scopul promovării acestei campanii, în incinta galeriei Carrefour Focșani va fi amplasat, între orele 10.00 – 13.00, un punct mobil de informare preventivă. În cadrul activității se vor distribui materiale preventive (pliante, afișe, etc.) ale campaniilor „Nu tremur la cutremur”, „F.O.C.” și „RISC”.
    Aceste acțiuni au ca scop informarea şi conştientizarea cetăţenilor privind riscurile generatoare de dezastre naturale, a măsurilor de prevenire, precum şi a conduitei de urmat pe timpul producerii acestora.

    Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost