Marian Oprișan va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Marian Oprișan va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
Marian Oprișan va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est. În ședința Comitetului Executiv Național de luni al PSD, s-a stabilit ca fiecare regiune să fie reprezentată de doi vicepreședinți, un bărbat și o femeie. „Voi candida la funcția de vicepreședinte al PSD în cadrul Congresului PSD ce va avea loc sâmbătă. În cadrul şedinţei Comitetului Executiv Național de luni s-a adoptat modul cum va fi constituit Biroul Permanent Național (BPN), şi anume câte doi vicepreşedinţi, un bărbat și o femeie pe fiecare regiune, pentru a avea o reprezentare completă şi echilibrată pe tot teritoriul ţării. Pentru regiunea Sud Est va candida și Mirela Furtună, reprezentantă a organizației PSD Tulcea“, a declarat președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. Întrebat dacă mai există și alte candidaturi la regiunea de Sud Est, Marian Oprișan a spus că nu știe, dar a adăugat că este o competiție deschisă și oricine se poate înscrie în această cursă dacă îndeplinește prevederile statutare, condiția de bază fiind aceea ca fiecare candidat să aibă măcar susţinerea, acordul organizaţiei din care face parte.

Social democrații buzoieni susțin candidatura lui Marian Oprișan

    Există deja organizații din regiunea Sud-Est care au anunțat că vor susține candidatura lui Marian Oprișan la funcția de vicepreședinte al PSD. Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunţat, ieri, că nu va candida pentru niciuna din funcţiile de conducere a PSD. „Îl voi susţine pe Marian Oprişan pentru o funcţie de vicepreşedinte pentru regiunea sud-est şi voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare“, a precizat președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. De reținut că în cadrul Congresului PSD de sâmbătă vor fi aleși și preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general al formaţiunii. Congresul din 10 martie va începe, în principiu, la ora 11,00, iar vineri va avea loc un nou Comitet Executiv Naţional pentru adoptarea altor modificări ale Statutului. Organizația PSD Vrancea va participa la congresul de sâmbătă cu o delegație formată din 110 sociali democrați conduși de președintele Marian Oprișan.
    Președintele PSD Vrancea a făcut din nou apel la solidaritate pentru ca guvernul PSD-ALDE să pună în aplicare programul de guvernare astfel încât să facă o viață mai bună românilor. „Am zis-o și o repet de câte ori am ocazia! PSD este singurul partid care are soluţii şi propuneri pentru cetăţenii României. La fel de adevărat este faptul că PSD este un organism viu, dar care are capacitatea de a discuta ca o echipă unită, cu obiective comune. Cred că și în aceste momente trebuie să fim solidari și să susținem noi, toți membrii acestui partid, eforturile pe care PSD, alături de ALDE, le face la nivel guvernamental, anume să facă o viaţă mai bună românilor! Am ținut să fac aceste precizări, mai ales că în ultima perioadă am citit în unele ziare lucruri cu care nu sunt de acord, precum: război crunt în PSD, unii contra altora, Oprişan contra Dragnea, tot felul de asemenea aprecieri, după părerea mea, false!“, a încheiat Marian Oprișan.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost