Marian Oprișan candidează la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Marian Oprișan candidează la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
Marian Oprișan candidează la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, va candida la funcția de vicepreședinte al PSD pentru regiunea de Sud Est, în cadrul Congresului care are loc, astăzi (sâmbătă), la Sala Palatului din București.
    Partidul Social Democrat este un partid absolut democratic, de aceea este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcţie doreşte, a declarat vineri preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, citat de AGERPRES. "PSD e un partid absolut democratic, este singurul partid capabil să guverneze România în beneficiul românilor şi pentru români. Pentru faptul că suntem un partid democratic este logic ca toată lumea să candideze la congresul partidului la orice funcţie doreşte", a spus Oprişan, la finalul şedinţei de vineri a Comitetului Executiv Naţional al PSD. Comitetul Executiv Naţional a validat toate candidaturile pentru congresul partidului.
    Întrebat cum vede faptul că până joi în partid erau mulţi nemulţumiţi de felul cum sunt organizate alegerile, iar vineri nu a mai comentat nimeni aceste lucruri, Oprişan a precizat că PSD "este un organism viu în care oamenii vorbesc". "Dumneavoastră nu înţelegeţi cum funcţionează PSD. PSD e un organism viu, în care oamenii vorbesc, în care oamenii discută, iar la final aceste discuţii duc la soluţii pentru guvernarea ţării, pentru funcţionarea partidului, soluţii bune ca românii să o ducă mai bine şi în condiţiile astea vreau să vă spun că la final noi vorbim pe o singură voce. Suntem o echipă unită, avem pe preşedintele partidului nostru, pe domnul Dragnea, şi mergem în continuare să arătăm românilor că le putem face o viaţă mai bună. (...) Important este ca împreună, prin guvernarea PSD să reuşim să schimbăm din temelii România în aşa fel încât să nu se mai întoarcă niciodată nici la dictatură, nici la stat poliţienesc, nici la un stat care nu îşi respectă cetăţenii", a precizat Marian Oprişan.
    În cadrul Congresului PSD de sâmbătă vor fi aleși și preşedintele executiv al Partidului Social Democrat, funcție pentru care candidează Nicolae Bănicioiu, Viorica Dăncilă şi Ecaterina Andronescu, precum şi secretarul general al formaţiunii, funcție pentru care candidează Codrin Ştefănescu și Marian Neacşu. Organizația PSD Vrancea va participa la congresul de sâmbătă cu o delegație formată din 110 sociali democrați conduși de președintele Marian Oprișan.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost