Mariah Carey a anunţat că suferă de tulburare bipolară
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mariah Carey a anunţat că suferă de tulburare bipolară
Mariah Carey a anunţat că suferă de tulburare bipolară
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară şi a vorbit pentru prima dată în public despre lupta pe care o duce cu această afecţiune. Celebra cântăreaţă americană a precizat că a fost diagnosticată cu această boală în anul 2001 şi că urmează în prezent o terapie în cadrul căreia i-au fost prescrise medicamente contra tulburării bipolare de tip 2, informează Press Association. "Nu voiam să cred!", a declarat Mariah Carey pentru revista People, referindu-se la momentul în care a primit acel diagnostic. "Până de curând, am trăit în negare şi în izolare şi cu o teamă constantă că cineva mă va demasca. Era o povară prea grea şi, pur şi simplu, nu am putut să o mai duc. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors să fac ceea ce iubesc - să compun cântece şi să fac muzică", a declarat vedeta americană.
Potrivit Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, tulburarea bipolară este caracterizată prin schimbări extreme ale stării de dispoziţie şi include momente de maximă fericire urmate de perioade de depresie severă. Vedeta pop americană, al cărei repertoriu include cântece precum "Hero", "Without You" şi "All I Want For Christmas Is You", spune că medicamentele pe care le ia în prezent au generat efecte pozitive în viaţa ei. "Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel. Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important", a spus artista.

Continuarea pe https://bit.ly/2ve2l3m

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost