Margareta Tătăruș, singura candidată pentru șefia Bibliotecii Județene
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Margareta Tătăruș, singura candidată pentru șefia Bibliotecii Județene
Margareta Tătăruș, singura candidată pentru șefia Bibliotecii Județene
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

O singură persoană s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu. Este vorba de bibliotecara Margareta Tătăruș, implicată de-a lungul timpului în derularea mai multor proiecte pentru tineri și copii. Etapa I de analiză a proiectelor de management se desfășoară în perioada 13 – 20 aprilie. Pe 25 aprilie va avea loc etapa a II-a, care constă în susținerea proiectelor de management în cadrul interviului. În termen de 24 de ore de la încheierea etapei a II-a se vor face publice rezultatele concursului. Eventualele contestații se vor putea depune până la data de 27 aprilie, iar în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestațiile sau, după caz, de la data soluționării acestora, se va afișa rezultatul final al concursului.
După 17 ani în care a fost directoare, Teodora Fîntînaru a ales să se retragă de la conducerea Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea. Până la ocuparea postului de manager al instituției de cultură vrâncene, Teodora Fîntînaru asigură interimatul. „Conform notării de la evaluarea făcută în toamna anului trecut, puteam să particip la un nou concurs pentru ocuparea funcției de manager al Bibliotecii, pentru încă un mandat. Mandatul meu s-a încheiat în decembrie 2017, aș fi putut să mă înscriu, dar mi-am exprimat dorința de a nu mai participa. Îmi doresc să am timp să mă dedic mai mult familiei, mie însămi chiar. Am proiecte personale pe care vreau să le duc la capăt, pe altele să le încep… Voi rămâne în continuare în bibliotecă, voi fi ceea ce am fost întotdeauna, bibliotecar. E o profesie atât de frumoasă! Cei 17 ani au fost foarte frumoși, am continuat munca celor dinaintea mea și încet, încet, am făcut și multe altele. A fost frumos, dar am decis să mă opresc aici din motivele pe care vi le-am spus. Oricum, ne vom întâlni în continuare la Bibliotecă!”, a declarat Teodora Fîntînaru la mijlocul lunii martie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost