MApN: Generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu preia vineri comanda Statului Major al Forțelor Terestre
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
MApN: Generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu preia vineri comanda Statului Major al Forțelor Terestre
MApN: Generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu preia vineri comanda Statului Major al Forțelor Terestre
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu va prelua vineri comanda Statului Major al Forțelor Terestre de la generalul maior Marius Harabagiu, în cadrul unei ceremonii la care vor participa ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, comandanți de mari unități și unități, a informat MApN printr-un comunicat de presă. Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind trecerea în rezervă a generalului maior cu două stele Marius Harabagiu. Ovidiu Uifăleanu a fost numit, în anul 2006, comandant al Batalionului 812 Infanterie 'Soimii Carpaților' cu care a participat la misiunea ISAF din Afganistat, în anul 2007. În anul 2014, a fost înaintat în gradul de general de brigadă de către președintele de atunci, Traian Băsescu. În septembrie 2015, generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu a fost numit la comanda Comandamentului Multinațional de Diviziei Sud-Est.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost