Managerii de spitale, obligaţi să întocmească statistici
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Managerii de spitale, obligaţi să întocmească statistici
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doar 15 furnizori de servicii medicale din judeţ au depus, pînă la această dată, documentele necesare pentru încheierea contractului cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS). Dintre aceştia, 8 sînt farmacii, 3 sînt medici specialişti, 2 sînt medici dentişti iar unul medic pentru recuperare. De asemenea, printre furnizorii care au depus documente se numără şi un laborator de analize medicale. Potrivit directorului CAS, Mihai Copaci, managerii de spitale vor avea mult de muncă la întocmirea documentaţiilor. Potrivit unei adrese, trimisă de CAS, aceştia trebuie să prezinte şi o statistică privind numărul mediu al cazurilor rezolvate în ultimii 5 ani, o alta privind numărul mediu al cazurilor estimate a necesita internarea în 2008. De asemenea, mai trebuie să prezinte o situaţie privind numărul de servicii medicale externate în regim de spitalizare de zi dar şi cheltuielile cu personalul. „Fiecare manager de spital trebuie să pro-pună tarife şi note de fundamentare pentru fiecare tarif în parte. Pe baza acestor note de fundamentare vom începe negocierea“, a declarat Mihai Copaci. Întîlnirea între reprezentanţii CAS şi directorii de spitale va avea loc pe data de 21 aprilie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost