Mălina-Andreea Aciu, de la CSM Focșani 2007, cea mai bună șahistă U 16 din țară la rapid și blitz!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mălina-Andreea Aciu, de la CSM Focșani 2007, cea mai bună șahistă U 16 din țară la rapid și blitz!
Mălina-Andreea Aciu, de la CSM Focșani 2007, cea mai bună șahistă U 16 din  țară la rapid și blitz!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Trei dintre șahiștii legitimați la CSM Focșani 2007 – Mălina-Andreea Aciu, Anamaria Rață și Sebastian-Ștefan Ciobanu, au luat startul la Campionatul național de șah rapid, blitz și dezlegări care a fost organizat la București, în perioada 1-3 decembrie, de Federaţia Română de Şah în colaborare cu Asociația Alter MOVE şi Euro Hotel Grivița.
Fosta multiplă campioană a României și și de trei ori vicecampioana Europei la blitz și rapid în 2016 (foto), Mălina-Andreea Aciu, și-a reconfirmat clasa și a reușit să se claseze pe primul loc între concurentele U 16 atât la șah rapid cât și la blitz!
La șah rapid, Mălina a intrat în concurs pe poziția a 20-a, fiind devansată de sportive cu ratinguri impresionante, dar a terminat concursul pe locul al patrulea, la general și primul la U 16, cu șase puncte din nouă runde, ceea ce i-a adus un plus de 80 puncte ELO.
La blitz, sportiva de la CSM Focșani 2007 a început concursul tot de pe poziția a 20-a și a încheiat competiția pe locul al optulea la general și primul la U 16, cu șase puncte din nouă runde, cu un plus de 48 puncte ELO.
Anamaria Rață a intrat în concurs pe poziția a 23-a la rapid și a terminat pe locul 16 la general și al doilea la U 14, cu cinci puncte din nouă posibile și un plus de 33 la ELO.
La blitz, Anamaria a avut la start poziția a 26-a, a terminat pe locul 28 la general și al patrulea la U 14, cu patru puncte și un plus de 2 puncte ELO.
Sebastian-Ștefan Ciobanu a încheiat competiția de șah rapid pe locul al zecelea la U 12 și 85 la general, cu patru puncte din nouă runde, și un plus de 35 puncte ELO, după ce a început concursul pe poziția 101. La blitz, Sebastian-Ștefan Ciobanu pe s-a clasat pe locul 116 la general și 13 la U 12, cu 3 puncte din nouă și un plus de 9 puncte la ELO, după ce la start avusese poziția 119. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Justiţie

Falșii procurori DIICOT, care au înșelat primari din Vrancea și alte județe, condamnați la ani grei de pușcărie; unul dintre ei are de executat 24 de ani
Magistraţii de la Tribunalul Vrancea s-au pronunţat vineri în dosarul în care şase persoane au fost judecate după ce s-au dat drept procurori și au comis mai multe infracțiuni.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost