Mai mulți tineri și un minor, la UPU după ce au fost agresați sau accidentați de mașini
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mai mulți tineri și un minor, la UPU după ce au fost agresați sau accidentați de mașini
Mai mulți tineri și un minor, la UPU după ce au fost agresați sau accidentați de mașini
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

O femeie din comuna Câmpuri a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU), duminică, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Femeia, care suferă de tulburare de comportament și sindrom depresiv, a băut clor. „G.G., femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Câmpuri, ingestie voluntară de clor, tentativă de suicid, uz nociv de alcool, sindrom depresiv, tulburare de comportament. Bilet de trimitere psihiatre”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Tot în cursul zilei de duminică, la UPU au ajuns și un minor și mai mulți adolescenți. Astfel, un băiețel de 10 ani a fost adus la UPU după ce a fost victima unui accident rutier. „P. I. E., persoană de sex masculin, în vârstă de 10 ani, din Odobești, traumatism de genunchi și gambă stângă prin accident rutier. Pacientul nu se internează”.
    O fată de 15 ani a fost internată la chirurgie infantilă cu traumatism la piciorul drept, după ce a fost victima unui accident rutier. „I. Ș., persoană de sex feminin, în vârstă de 15 ani, din Adjud, traumatism de gleznă dreaptă prin accident rutier. Internat chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un adolescent de 16 ani a fost adus, tot duminică, la UPU Focșani și ulterior internat la chirurgie infantilă, după ce a fost bătut. „S.M., persoană de sex masculin în vârstă de 16 ani, din Cârligele, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism toracic și umăr stâng. Pacientul se internează la chirurgie infantilă”.
    De asemenea, o tânără din Mărășești a ajuns la UPU în cursul zilei de duminică, prezentând semne de lovire în zona feței și în zona pelvină, ea fiind victima unei agresiuni fizice. „O.S. femeie în vârstă de 18 ani, din Mărășești, contuzie minoră facială și pelvină prin agresiune. Pacienta nu se internează”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost