Magistrat nou la Judecătoria Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Magistrat nou la Judecătoria Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Judecătoria Adjud are un nou judecător. Este vorba despre Roxana Aciubotăriței, în cazul căreia președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretul de numire în funcție.
    „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 decembrie a.c., decretele de numire în funcția de judecător sau de procuror a candidaților declarați admiși la concursul de admitere în magistratură desfășurat în perioada 4 iulie – 12 octombrie 2017. Numire în funcția de judecător: Doamna Roxana Aciubotăriţei - judecător la Judecătoria Adjud (...)”, se arată într-o informare a Administrației Prezidențiale.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost