Magazinul Praktiker din Focșani va fi închis
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Magazinul Praktiker din Focșani va fi închis
Magazinul Praktiker din Focșani va fi închis
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

    Brico Depôt România, parte a Kingfisher, va închide magazinul Praktiker din Focșani până în luna mai a acestui an. Anunțul a fost făcut de Adela Smeu, CEO Brico Depôt România, prin intermediul unui comunicat de presă, după finalizarea operațiunilor de preluare a lanțului de magazine Praktiker. Aceasta a spus că alături de magazinul din Focșani vor fi închise și magazinele Praktiker din Bacău și Ploiești. „Avem încredere că prin aceste schimbări vom putea satisface mai bine nevoile clienților noștri, care vor avea acces la noi game de produse Kingfisher în magazine mai bine organizate. Obiectivul nostru este ca, pe termen mediu, să facem oferta noastră disponibilă oricărui client din România, indiferent unde locuiește, atât prin rețeaua de magazine fizice, cât și printr-o platformă de vânzări online”, spune Adela Smeu. Referitor la viitorul angajaților din magazinele care vor fi închise, se arată că Brico Depôt a prevăzut deja un plan de suport și integrare a cât mai multor angajați în rețeaua de magazine existentă. „Înțelegem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri și le oferim sprijin în găsirea altor oportunități de angajare pe piața locală, dar și posibilitatea de a lucra în alte magazine Praktiker sau Brico Depôt”, a precizat Adela Smeu.
    Brico Depôt România va începe operațiunile de adaptare și optimizare a portofoliului actual de magazine, inclusiv Praktiker, rețea preluată la sfârșitul anului trecut. Procesul de integrare va fi de durată și va fi implementat în mai multe etape. Prima etapă a acestui proces constă în adaptarea și optimizarea activității operaționale a portofoliului actual de magazine, cu scopul de a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților, inclusiv prin implementarea unor soluții IT care să susțină obiectivele de business ale companiei.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost