MAE - Atenționare de călătorie Franța: Transport public perturbat pe 12 și 13 august
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
MAE - Atenționare de călătorie Franța: Transport public perturbat pe 12 și 13 august
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Republicii Franceze că, potrivit companiei pentru transport public, pe 12 și 13 august circulația feroviară pe ruta regională ce leagă Parisul de aeroportul Roissy Charles de Gaulles va fi perturbată ca urmare a întreruperii fluxului circulației pe una dintre linii.
Potrivit unui comunicat al MAE, transmis vineri AGERPRES, rețeaua regională de trenuri (RERB), principalul mijloc de transport între Paris și aeroportul Roissy — Charles de Gaulle (CDG), nu va funcționa între Gara de Nord și orașul Aulnay-Bois din nordul Parisului, în data de 12 august, ora locală 21,30 (22,30, ora României), și pe tot parcursul zilei de 13 august. Circulația va fi reluată în cursul dimineții de 14 august. Conform MAE, compania franceză pentru transport feroviar public, SNCF, va propune o serie de rute conexe, dar avertizează că întârzierile pot ajunge între 20 și 80 de minute.
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966; +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Paris: +33680713729, precizează sursa citată.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://paris.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații și sfaturi de călătorie.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost