MAE - Atenționare de călătorie Franța: Transport public perturbat pe 12 și 13 august
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
MAE - Atenționare de călătorie Franța: Transport public perturbat pe 12 și 13 august
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Republicii Franceze că, potrivit companiei pentru transport public, pe 12 și 13 august circulația feroviară pe ruta regională ce leagă Parisul de aeroportul Roissy Charles de Gaulles va fi perturbată ca urmare a întreruperii fluxului circulației pe una dintre linii.
Potrivit unui comunicat al MAE, transmis vineri AGERPRES, rețeaua regională de trenuri (RERB), principalul mijloc de transport între Paris și aeroportul Roissy — Charles de Gaulle (CDG), nu va funcționa între Gara de Nord și orașul Aulnay-Bois din nordul Parisului, în data de 12 august, ora locală 21,30 (22,30, ora României), și pe tot parcursul zilei de 13 august. Circulația va fi reluată în cursul dimineții de 14 august. Conform MAE, compania franceză pentru transport feroviar public, SNCF, va propune o serie de rute conexe, dar avertizează că întârzierile pot ajunge între 20 și 80 de minute.
Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966; +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Paris: +33680713729, precizează sursa citată.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://paris.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații și sfaturi de călătorie.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost