Măști de protecţie au fost puse pe gura statuilor pentru a denunţa poluarea aerului în Franţa
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Măști de protecţie au fost puse pe gura statuilor pentru a denunţa poluarea aerului în Franţa
Măști de protecţie au fost puse pe gura statuilor pentru a denunţa poluarea aerului în Franţa
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Măşti de protecţie au fost puse gura mai multor statui din Franţa sâmbătă, pentru a denunţa lipsa de acţiune a autorităţilor publice împotriva poluării aerului, informează Liberation. Activiştii au condus această acţiune simbolică la Paris, în Place de la Concorde, una dintre cele mai mari pieţe din Paris, şi în multe alte oraşe. La Strasbourg, de exemplu, zece persoane au pus măşti pe Les Quatre Hommes, ansamblu de statui situate la capătul după bulevardului Vosges, ''o arteră simbolică a poluării aerului'', a explicat pentru AFP Marie Fabre, co-fondator al strategiei ''Zero dechet'' (zero deşeuri) din Strasbourg.
Acţiunea a coincis cu ultima zi prevăzută de guvernul francez pentru transmiterea către Comisia Europeană a planului împotriva poluării atmosferice. Franţa este ameninţată să fie trimisă în faţa instanţei europene din cauza deficienţelor sale în materie de mediu, alături de alte opt state membre UE între care şi România. Cele nouă state (Cehia, Germania, Spania, Franţa, Italia, Ungaria, România, Slovacia şi Marea Britanie) se confruntă cu proceduri de infringement pentru depăşirea limitelor convenite cu privire la poluarea aerului.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost