Lucrările la noul sediu al Primăriei Fitionești, scoase la licitație
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Lucrările la noul sediu al Primăriei Fitionești, scoase la licitație
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Primarul comunei Fitrionești, Iordache Cazacu, a scos la licitație proiectul privind privind construirea unui sediu nou pentru primărie. Acesta este al doilea proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, pentru comunitatea din Fitionești, care este scos la licitație. Primul proiect a fost scos la licitație în luna decembrie a anului trecut. Este vorba de proiectul „Modernizare drumuri de interes local, comuna Fitioneşti“. Proiectul privind construirea unui sediu nou pentru primărie are o valoare de aproximativ 1,1 milioane de lei. „Vrem ca cel mai târziu peste doi ani, Primăria Fitioneşti să se mute în casă nouă. Trebuie ştiut că actualul sediu este o construcţie veche de peste o sută de ani, fără fundaţie, plin de mucegai şi care pune în pericol sănătatea şi chiar viaţa funcţionarilor şi a cetăţenilor care vin în acest sediu“, a precizat primarul Iordache Cazacu. Acesta a adăugat că noul sediu va fi format din parter şi etaj, va avea birouri pentru funcţionari, o sală de şedinţe, o sală pentru oficierea de căsătorii, un spaţiu pentru arhivă.
    Proiectul privind „Modernizarea drumurilor de interes local, comuna Fitioneşti“ are o valoare de 6 milioane de lei. Este vorba de asfaltarea a 7,8 kilometri de drumuri locale din satele Fitionești Pisc, Fitionești, Holbănești, Ghimicești, Mănăstioara și Ciolănești. Lucrările constau în balastare, asfaltare, realizarea de șanțuri betonate, podețe acces în curți, precum și lucrări de dirijare a apelor pluviale. Primarul Iordache Cazacu a declarat că în acest moment la nivelul comunei Fitionești sunt în derulare cinci proiecte de investiții în infrastructură. „Avem în acest moment în derulare cinci proiecte de investiții. Sistemul de canalizare, canalizare vacuumatică, reabilitarea unor drumuri de interes local calamitate, construire a unui pod de beton armat peste pârâul Zăbrăuți și reabilitarea și modernizarea drumului județean ce traversează comuna, investiție derulată de Consiliul Județean Vrancea. Vreau să reamintesc că toate ceste investiții, dar și altele, implementate sau care urmează să fie realizate, au devenit realitate cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Domnia așa a fost și este permanent alături de comunitatea noastră, drept pentru care îi mulțumim încă o dată“, a precizat primarul Iordache Cazacu.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost