Lucian Bolovan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Jariștea
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Lucian Bolovan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Jariștea
Lucian Bolovan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Jariștea
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Trei candidați se vor bate pentru fotoliul de primar al comunei Jariștea, localitate unde au loc alegeri locale parțiale, după ce fostul edil Cătălin Toma și-a dat demisia, preferând funcția de senator. Este vorba de Lucian Bolovan (PSD), Iuliana Hainăroșie (PMP) și Ciprian Grama (PNL).
Candidatul PSD, Lucian Bolovan, consideră că are șanse să ocupe fotoliul de primar, iar principalele sale obiective sunt reabilitarea unor drumuri, introducerea rețelei de gaze în comuna Jariștea, extinderea rețelei de canalizare și a sistemului de alimentare cu apă în satul Scînteia, înființarea unei piețe de struguri, dotarea dispensarului cu echipamente moderne. De asemenea, Lucian Bolovan intenționează să modernizeze și să asfalteze drumurile de exploatație agricolă din localitate.
De reținut că doi liberali se bat pentru funcția de primar al comunei Jariștea, dar din partea a două partide diferite, ceea ce demonstrează multitudinea de lupte interne ce au avut loc în PNL pentru a obține desemnarea pentru candidatură. Astfel, Iuliana Hainăroșie, care a fost aleasă consilier local PNL la alegerile locale de anul trecut, va candida din partea PMP, situație care nu convine deloc liberalilor, care îl susțin pe Ciprian Grama.
 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • si doamna militaru nu? o , vai , ramane doar o amarata de consilier local ...dupa atata alergatura ...

  DE expertu', postat pe 24-05-2017, la 07:20

 • stie ungureanu de militaru ... macar atata

  DE unul care stie, postat pe 24-05-2017, la 08:23

 • ??????????are vreo legatura cu cazul FURTULUI DE ICOANE DIN BISERICA JARISTEA SI NU NUMAI?????DE ACUM VREO 20 DE ANI??SI CU PARINTELE BOLOVAN???????

  DE Stroe vasilica, postat pe 24-05-2017, la 08:38

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost