Locul II pentru un elev vrâncean la etapa națională a unui concurs pentru confecționeri produse textile
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Locul II pentru un elev vrâncean la etapa națională a unui concurs pentru confecționeri produse textile
Locul II pentru un elev vrâncean la etapa națională a unui concurs pentru confecționeri produse textile
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    În perioada 02-06 aprilie 2018, a avut loc la Colegiul Național "Unirea" din Turnu Măgurele etapa națională a Concursului Național la Disciplinele Tehnologice pentru Învățământul Profesional. Concursul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al județului Teleorman.   
    În domeniul Industriei textile și pielăriei, calificarea profesională "Confecționer produse textile", din județul Vrancea a fost reprezentat de elevul MIHAI MEIROȘU, elev al Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" (CTGA). Mihai a reprezentat cu cinste colegiul și județul Vrancea, obținând locul 2. Elevul a fost coordonat de profesorii Vergina Dumitrescu și Victoria Nedelcu.

Profesor Marinela Anghel, consilier de imagine CTGA

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost