Locuitorii din Suraia au petrecut la Zilele comunei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Locuitorii din Suraia au petrecut la Zilele comunei
Locuitorii din Suraia au petrecut la Zilele comunei
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Locuitorii comunei Suraia au petrecut, sâmbătă şi duminică, la cea de-a patra ediţie a Zilelor comunei. Manifestarea a avut loc pe stadionul din centrul localităţii, iar la eveniment au participat locuitori ai comunei, dar şi din localităţile învecinate. Printre surprizele pregătite de organizatori s-a aflat un program artistic susţinut de artişti de top dintre care amintim pe Fuego, Iulia Jianu, Nicu Paleru, Diana Rotaru, Anamaria Botezatu, Alexandru Recolciuc, Mădălina Manolache, Alin Sucebeanu, Nicoleta Buga, Lore, Elena Macovei, Iustina Păun, Rareș Mihai Florescu, Iustin Vișan. Pe scenă au mai urcat ansamblurile folclorice Rapsodia Vultureană și Cununița Satului.
    Cu această ocazie, primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a făcut şi o scurtă prezentare a proiectelor realizate în ultimul an. Autorităţile locale din Suraia au în derulare două proiecte de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de proiectele privind „Modernizare străzi în zona centru Suraia“, care are o valoare de 7.718.784 lei, dar și de proiectul privind „Reabilitare, modernizare Grădinița nr 2 în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare“, proiect în valoare de 704.593 lei. Primul proiect prevede asfaltarea a 10 kilometri de străzi din zona centrală a comunei. Lucrările constau în balastare, turnarea a două straturi de asfalt, realizarea de şanţuri pentru colectarea apelor pluviale şi a mai multor podeţe. Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că acesta este cel mai mare proiect de reabilitare a străzilor din comună. „Proiectul are o valoare de aproape 8  milioane de lei şi constă în balastarea şi asfaltarea a 10 kilometri de străzi. Este cel mai mare și cel mai important program investițional derulat în comuna Suraia“, a precizat primarul Vasile Grosu.
    În ultimii ani, autorităţile locale din Suraia au reuşit să construiască o sală de sport cu o capacitate de 150 de locuri, una dintre cele mai mari săli de sport din judeţ. Valoarea investiţiei este de 2,4 milioane de lei. De asemenea, autorităţile locale din Suraia au construit un teren de sport cu nocturnă, pe terenul pe care s-a aflat un cămin cultural, aflat în stare avansată de degradare.  „Căminul Cultural se afla într-o stare avansată de degradare ca urmare a faptului că nu a fost reabilitat niciodată. Că aşa stau lucrurile reiese şi dintr-o expertiză realizată de Primăria Suraia din care rezultă că acest imobil nu mai poate fi folosit pentru întâlniri publice deoarece risca să se dărâme în orice moment, iar reparaţiile ar fi costat mai mult decât construirea unui imobil nou. Aşa se face că, având acordul consiliului local care a aprobat în unanimitate, a fost demolat căminul cultural şi a fost construit terenul de sport“, a afirmat primarul Vasile Grosu.
    Acesta a arătat că toate obiectivele de investiţii au devenit realitate cu sprijinul necondiţionat al preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. „Sunt investiţii importante pentru comunitate care au devenit realitate cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan “, a precizat primarul din Suraia, Vasile Grosu.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost