Locuitorii comunei Jariștea își vor alege duminică primarul
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Locuitorii comunei Jariștea își vor alege duminică primarul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Trei candidați se bat pentru fotoliul de primar al comunei Jariștea, localitate unde au loc alegeri locale parțiale, după ce fostul primar și-a dat demisia preferând funcția de senator. Este vorba de Lucian Bolovan (PSD), Iuliana Hainăroșie (PMP) și Ciprian Grama (PNL). De reținut că doi liberali se bat pentru funcția de primar al comunei Jariștea, dar din partea a două partide diferite, ceea ce arată multitudinea de lupte interne ce au avut loc în interiorul PNL pentru a obține desemnarea pentru candidatură. Astfel, Iuliana Hainăroșie, care a fost aleasă consilier local PNL la alegerile locale de anul trecut, candidează din partea PMP, situație care nu convine deloc liberalilor.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Ulise Grossu la primarie!!!!Stop joc.

  DE propunator, postat pe 10-06-2017, la 05:55

 • @"propunator"; Iubite postac "piscot-cameleon", ma bucur ca si in aceasta dimineata cand te-ai DESTEPTAT , ai tinut sa ma informezi ca gandul ti-a fost tot la mine. PS In fapt, trebuie sa recunosc ca intr-un MESAJ PUBLIC transmis primarului Cristi Misaila si nu numai, printr-un comentariu facut la un alt articol din prezentul numar al ziarului Monitorul si eu m-am referit la tine.

  DE Ulise Grosu, postat pe 10-06-2017, la 07:38

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.









Intamplari neadevarate








FLASH NEWS NATIONAL









4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost