Licitație pentru lucrările de construcție a trei blocuri de locuințe sociale, în Odobești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Licitație pentru lucrările de construcție a trei blocuri de locuințe sociale, în Odobești
Licitație pentru lucrările de construcție a trei blocuri de locuințe sociale, în Odobești
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Autoritățile locale din Odobești continuă programul de construire de locuințe. Primăria Odobești a scos la licitație un nou proiect care vizează construirea unui ansamblu de locuințe care va avea 96 de unități locative, în Cartierul Mihai Sturza. Este vorba de construirea a trei blocuri de locuințe sociale cu regim de înălțime demisol, parter, două etaje, plus mansardă. În aceste blocuri vor fi construite garsoniere și apartamente cu două camere. Valoarea estimată a investiției este de 12,8 milioane de lei. În total, în cartier vor fi construite 348 de locuinţe. Multe dintre blocuri se află în diverse stadii de execuţie în cartierul Mihai Sturza. Acest ansamblu de locuințe sociale este ultimul scos la licitație.
    Primarul Daniel Nicolaș a declarat că în ultima perioadă în Odobești a crescut numărul de solicitări pentru toate tipurile de locuințe, ceea ce arată că orașul a devenit unul și mai atractiv. „În ultima perioadă în Odobești a crescut numărul de solicitări pentru toate tipurile de locuințe, ceea ce denotă că orașul nostru a devenit un oraș atractiv, fapt certificat și de creșterea populației. Conform recensământului din 2014, populația orașului a crescut la 9636 de locuitori, față de 6298 câți avea orașul în 2004. Politicile publice ale administrației locale odobeștene cu privire la alocarea de locuri de case pentru tineri, în baza legii 15/ 2000 și asigurarea accesului populației la infrastructura socială și culturală, au susținut această creștere și creează premizele ca în viitorul apropiat orașul Odobești să intre în categoria orașelor cu peste zece mii de locuitori putând astfel aplica pentru accesarea fondurilor europene la un nivel superior“, a precizat primarul orașului Odobești. Daniel Nicolaș a arătat că această dezvoltare a orașului se datorează corelării strategiei de dezvoltare locală cu cea de dezvoltare a județului Vrancea. „Strategia de dezvoltare a orașului a fost foarte bine corelată cu strategia de dezvoltare a județului Vrancea și eforturile făcute atât de administrația județeană cât și cea locală sunt acum răsplătite din plin. Împreună cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, au fost stabilite o serie de priorități pentru orașul Odobești și suntem convinși că împreună vom reuși să materializăm toate proiectele noaste de viitor“, a încheiat primarul Daniel Nicolaș.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost