Licitație pentru asfaltarea străzilor din centrul Focșaniului
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Licitație pentru asfaltarea străzilor din centrul Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Reabilitarea străzilor din centrul municipiului scoase la licitație de Primăria Focșani a fost evaluată la peste 3,4 milioane lei. Administrația locală a scos la licitație lucrările de refacere a infrastructurii străzilor Popa Șapcă, Ghinea Dorinel, Gheorghe Magheru, Dornișoarei, Fundătura Dornișoarei, Teiului. Contractul a fost împărțit în trei loturi, pentru ca lucrările să se deruleze mai repede. Astfel, primul lot cuprinde străzile Popa Șapcă, George Coșbuc și Teiului. Al doilea lot cuprinde străzile Dornișoarei și Fundătura Dornișoarei. Al treilea lot scos la licitație cuprinde străzile Ghinea Dorinel și Gheorghe Magheru. Conform anunțului de licitație vor trebui realizate lucrări de pavare și asfaltare.
 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Pe Str Drumusor (Mândre?ti) mai trece?i m?car in vizit??

  DE Spor, postat pe 12-08-2017, la 08:59

 • dle primar ajutati/ne sa ajungem acasa pe str .valcele blocuri bazinele de apa ,care nu au fost folosite niciodata .de 22 de ani nu s/a pus o lopata de asfalt .

  DE romica, postat pe 12-08-2017, la 10:21

 • Stati linistiti la locurile voastre domnilor. Ce s-a intamplat ?. Abia are loc licitatia. Apoi urmeaza contestatiile pentru ca a castigat firma care trebuia si la iarna prin februarie vor incepe asfaltarile.

  DE Asfaltatorul, postat pe 12-08-2017, la 13:50

 • Nu s-a pus o lopata de asfalt pentru ca nu s-a dat o lopata de ''SPAGA''.PUNCT si de la capat !!!

  DE @ROMICA, postat pe 14-08-2017, la 16:52

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost