Liberalii s-au opus din nou proiectului privind extinderea Școlii nr 3
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Liberalii s-au opus din nou proiectului privind extinderea Școlii nr 3
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Liberalii focșăneni nu au fost de acord, ieri, cu proiectul de hotărâre referitor la continuarea lucrărilor la extinderea Școlii nr 3 pentru care sunt alocați 700 mii lei de la Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Obiectivul de investiții este finanțat prin PNDL 2017-2020 cu obligația Primăriei Focșani de a depune toate documentațiile tehnice până la 30 noiembrie 2017. Pentru realizarea acestor documente era nevoie de modificarea unei hotărâri de Consiliu Local din 2015 referitoare la inventarul bunurilor din domeniul privat al municipiului. Proiectul nu a fost votat de consilierii locali liberali iar municipalitatea pierde o finanțare de 700 mii lei alocată strict pentru finalizarea lucrărilor la proiectul „Extindere cu 12 săli de clasă a Școlii nr 3 Focșani“. Această investiție a fost demarată în 1997, cu bani de la Ministerul Învățământului, prin Inspectoratul Școlar. Ulterior, a fost finalizat doar sediul Inspectoratului Școlar iar lucrările la corpul de școală au fost continuate cu bani de la bugetul local. În ultimii 12 ani au fost investiți peste 3,1 milioane lei de la bugetul local. Extinderea înseamnă două corpuri de clădiri, cu laboratoare, săli de clasă, cabinet medical, birouri administrative, grupuri sanitare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost