Liberalii-pedeliști fără Dumnezeu, de la promisiuni electorale în biserici la huiduieli în timpul slujbei religioase
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Liberalii-pedeliști fără Dumnezeu, de la promisiuni electorale în biserici la huiduieli în timpul slujbei religioase
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În aprilie 2008, scriam despre liberalii fără Dumnezeu, care au vizitat, în zi de sărbătoare, bisericile din localităţile de pe Valea Putnei. Nu s-au dus însă să se roage ori să admire arta iconarilor. Ei ieșiseră la vânătoare de voturi chiar în locurile sfinte. Armele lor: promisiunile goale, minciunile sfruntate, câţiva arginţi. Ţintele imediate: preoţii, cărora le promiteau sprijin financiar, dacă vor reuşi să aducă între 100 şi 200 de adeziuni la PNL, dar şi dacă slujitorii bisericii vor face în aşa fel încât oamenii să voteze cu liberalii la alegerile locale. Faptul că lupul își schimbă părul, dar năravul ba, este demonstrat clar de „noul“ și „marele“ PNL, care în 2016 îi include pe foștii pedeliști portocalii, cei care au închis spitale, care au tăiat pensii și salariile cu 25%, care au crescut TVA-ul.
    Am asistat duminică la unul dintre cele mai urâte momente din această campanie electorală, când, la Gura Caliței, câțiva liberali au huiduit în timpul slujbei religioase ocazionate de inaugurarea unui drum local și a două poduri. „Ceea ce au făcut aceşti oameni, şi mă refer la cei câţiva care au fluierat şi huiduit în timpul slujbei, este lipsă de respect faţă de oameni, faţă de reprezentanţii administraţiei şi faţă de Dumnezeu“, a spus preotul Gheorghiţă Crihan, unul dintre cei trei preoţi care au oficiat slujba religioasă. Ce respect și față de cine să aibă liberalii-pedeliști, care au dus oamenii la disperare prin măsurile draconice pe care le-au luat? Ce respect să aibă față de reprezentanții administrației, când ei au făcut terenuri de fotbal în pantă și parcuri în păduri, când guvernele pedeliste s-au opus oricărei investiții în județul Vrancea? Ce respect să aibă față de Dumnezeu, când ei fac campanie electorală în biserici și fluieră în timpul slujbei?
    Ce respect să ai față de biserică, instituția în care românii au cea mai mare încredere, când te opui, așa cum au făcut liberalii-pedeliști, alocării de fonduri pentru Catedrala Ortodoxă din Focșani, când îți critici contracandidații pentru că au participat la slujba de Florii și de Înviere? Creștinii merg la biserică, participă la slujbe, aprind lumânări, se închină și înalță rugăciuni, ajută pe cât pot Biserica, temelia statului românesc. În niciun caz nu huiduiesc. În niciun caz nu fluieră. Doar liberalii-pedeliști fără Dumnezeu fac așa ceva. 


 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • @"dl. George Noaptes; Trebuie sa recunosc ca este posibil sa fi avut u INSPIRATIE DIVINA cand ai pus titlul acestui articol. Ce am in vedere cand fac o astfel de afirmatie ? Daca Dumnezeu nu ar fi fost PSD-ist, atunci datorita NEVINOVATIEI "oamenilor politici", Radu Nitu si Rodica Boboc, care s-au ocupat cu strangerea de semnaturi pentru candidatul Cristi Misaila, acesta nu ar fi putut candida la alegerile locale pentru FOTOLIUL de primar al mun. Focsani.

  DE Ulise Grosu, postat pe 31-05-2016, la 07:23

 • Ca preotii fac o campanie intensiva pentru un anumit partid nu stiti numic? Este etic sau legal ca preotii sa faca politica ( indiferent pentru ce partid)? Va salut cu respectul cuvenit!

  DE Unu', postat pe 31-05-2016, la 12:48

 • Noaptes, exista politician care are un Dumnezeu? Da? Si, care-i ala?

  DE Dorel, postat pe 31-05-2016, la 14:06

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost