Lecţia de adolescenţă: Episodul 7: Tipii șmecheri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Lecţia de adolescenţă: Episodul 7: Tipii șmecheri
Voteaza :

Articolul a primit 12 voturi

   Ei nici măcar nu se încadrează într-o categorie, fiindcă sunt unici, inividuali și mulțumiți cu sine. Sau așa credem noi, restul. Sunt genul de adolescenți după care bătrânii întorc capul pe stradă și spun că generația noastră nu e ceea ce ar trebui să fie. Sau am putea să îi ascultăm pe ei, tipii șmecheri, ce părere au despre asta.
...
   Îmi pare rău. Nu îmi pot da seama ce spun din cauza uralelor mulțimii. Sunt însoțiţi de ele peste tot și de aia nu prea se aude ce zic, câteodată. Deși nu cred că îi pasă cuiva de asta. Așa că o să continuăm cu ceea ce cred eu. 
   Cred că stilul lor este moda. E ok să ai idei proprii atât timp cât se încadrează în segmențelul modei. Fii cât de creativ vrei, însă numai de la x până la y. Desigur, sunt foarte populari, fiindcă toți ceilalți găsesc în ei un model. Îi vezi pe Facebook, Îi vezi pe  You Tube, Îi vezi cerând atenție pe Ask.fm. Sunt peste tot. Cu cât faci așa încât să fii văzut, cu atât vei părea mai interesant. Trebuie să subliniezi pe propriul wall cât mai tare unele idei vag filosofice despre cum să-ți trăiești viața și totul e ok. La o poză oarecare au mii de like-uri, dar nu știu prea bine de ce. 
   În momentul de față pot fi depistați după imprimeurile cu steagul Angliei sau cu trandafiri. O perioadă, steagul Angliei a fost pe val pentru cei cu vârsta de aproximativ 13 ani sau hipsteri nu prea convinşi. Acum însă, fiind puțintel lăsat în umbră, a redevenit interesant. De fapt, tot ceea ce înseamnă mix de stiluri pare cool. Dacă un oarecare ar fi combinat țintele argintii (care de fapt ar trebui să stea pe spatele unui rocker adevărat) cu lanțurile groase care imită aurul ale autohtonilor muzicieni, rezultatul ar fi fost unul nu prea plăcut. Însă atunci când o persoană dintre acestea poartă respectivul lănțișor, toată lumea cade de acord că cel mai potrivit adjectiv este fashionable.
   Cât despre muzica pe care o ascultă, este universal cunoscută drept muzică bună. E foarte isteț să spui că asculți muzică bună, pentru că fiecare crede că ceea ce ascultă el se numește muzică bună. De aceea, nimeni nu poate judeca care e de fapt acest „gen”. În plus, nu pare că aparții de o tabără sau alta, iar ăsta e unul dintre lucrurile pe care îl fac tipii șmecheri. Dacă spui sus şi tare că nu e nici albă nici neagră, și cei din tabăra albă cât și cei din cea neagră te vor aprecia. Cu cât mai mulți fani, cu atât mai bine, nu-i așa? 

Cristina ILIESCU,
Colegiul Naţional Unirea

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Social

Adevăruri ȘOCANTE spuse de medicul Cătălin Groza despre educația sexuală. „Profesorului de Biologie îi este rușine să vorbească despre ciclul menstrual sau despre sarcină“
    În anul 2017, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani  au fost abandonați 19 copii. 17 dintre aceștia au fost abandonați în secția nou-născuți (15 au ajuns la asistent maternal în regim de urgență și doi în centre maternale), alți doi copii cu handicap au fost abandonați în secția pediatrie.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost