Lansarea proiectului „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII CONF BINALE IMPEX SRL PRIN DIVERSIFICAREA GAMEI DE PRODUSE ”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Lansarea proiectului „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII CONF BINALE IMPEX SRL PRIN DIVERSIFICAREA GAMEI DE PRODUSE ”
Lansarea proiectului  „DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII CONF BINALE IMPEX SRL PRIN DIVERSIFICAREA GAMEI DE PRODUSE ”
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Comunicat de presă

                                  Data 13.06.2018
Lansarea proiectului
„DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII CONF BINALE IMPEX SRL PRIN DIVERSIFICAREA GAMEI DE PRODUSE ”

Proiectul „Dezvoltarea activității Conf Binale Impex SRL prin diversificarea gamei de produse”, cod SMIS 114516, va fi implementat de CONF BINALE IMPEX SRL, în calitate de beneficiar, în perioada 26.04.2018 – 30.11.2019. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2- „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 - „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.739.649,59 lei, din care 940.053,02 lei reprezintă valoarea finanțării nerambursabile.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea activităţii CONF BINALE IMPEX SRL, consolidarea poziţiei pe piaţă şi atragerea de noi clienţi prin realizarea de investiţii în echipamente performante, cu productivitate ridicată, utilizate cu succes în țările Uniunii Europene.

Proiectul se va derula în Regiunea Sud-Est și va fi gestionat la nivel național de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și la nivel regional de către Organismul Intermediar – Agențiapentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Persoana de contact: D-l MĂLINOIU IONUŢ – manager proiect

Telefon: 0722-381.280


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost