L-ați văzut? Polițiștii caută un bărbat dispărut din decembrie 2016
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
L-ați văzut? Polițiștii caută un bărbat dispărut din decembrie 2016
L-ați  văzut? Polițiștii caută un bărbat dispărut din decembrie 2016
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Polițiștii caută un bărbat dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut. „La începutul lunii decembrie 2016, Tănase Ion, în vârstă de 67 ani, din municipiul Adjud, a plecat de la domiciliu, dispariţia sa fiind sesizată organelor de poliţie după circa 2 săptămâni. Persoana în cauză obişnuia să plece de acasă, frecventând zona gărilor Adjud, Oneşti şi Sascut. De asemenea, acesta a lucrat pentru perioade scurte la stânile din jurul municipiului Adjud. SEMNALMENTE: înălţime 1,50-1,55m; 60-65 kg; astenic; ten deschis; ochi căprui; faţa ovală, păr grizonat neîngrijit, barba neîngrijită. ÎMBRĂCĂMINTEA LA MOMENTUL DISPARIȚIEI: Jeans de culoare neagră, geacă crem, cămaşă albastră, încălţat cu pantofi de culoare maro. SEMNE PARTICULARE: nu are. Persoanele care pot da relații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numarul de telefon 0237/207005. Vă mulțumim!”, se arată în informarea transmisă de IPJ Vrancea.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost