Karate SKDUN: Sportivii de la CSM Focșani 2007 evoluează la Campionatul European!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Karate SKDUN: Sportivii de la CSM Focșani 2007 evoluează la Campionatul European!
Karate SKDUN: Sportivii de la CSM Focșani 2007 evoluează la Campionatul European!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Sportivii secției de karate a CSM Focșani 2007, împreună cu antrenorul lor, sensei Daniel Fusaru, se află în Polonia, la Dabrowa Goricza, unde au loc întrecerile Campionatului European și ale Cupei Europei, în zilele de 14 și 15 aprilie. Vor intra în concurs sensei Daniel Fusaru, George Dochioiu, Andreea Arginteanu, Irina Paraschiv, Bogdan Postolache, George Popa care vor participa la Campionatul European în probele de kata și kumite individual și pe echipe, masculin, feminin și mixt.
La Cupa Europei, vor concura Andrei Ungureanu, Alexandru Racoviță, și Carmen Nedelcu în probele de kata, kumite și sanbon-kumite.    
George Dochioiu se află la primul concurs de asemenea nivel ca senior.
Așa cum au făcut la toate marile competiții internaționale la care au participat, și la Campionatul European și Cupa Mondială din acest an, sensei Daniel Fusaru și sportivii pe care îi pregătește, aproape toți, medaliați europeni și mondiali, vor intra pe saltelele de concurs pentru a câștiga și a reveni acasă cu titluri și medalii!  

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost